Einde feestweek 125 jarig Jubileum Emmererf

Emmer-Erfscheidenveen

Einde feestweek 125 jarig Jubileum Emmererf

Beter als we van tevoren hadden mogen verwachten was het jubileumfeest een groot succes. Of het nou ging om de toneelavond, reünie, de muzikale feesten, kinderactiviteiten en de kerkdienst de opkomst was heel mooi! Het is toch wel prachtig om te zien hoe een dorpie kan feesten. Op alle evenementen was de sfeer super gezellig. De drassige momenten mochten de pret niet drukken en wist iedereen de feesttent toch te vinden. De ruim 450 vlaggen die aan de gevels van huizen hingen samen met de straat versiering heeft de omgeving kunnen zien dat er feest was op Emmererf! Helaas was het weer met de harde wind wel een beetje spelbreker op de “staat” van de versiering als mede een aantal kansloze lolbroeken die meende die een deel van de straat versiering te slopen. Maar ook dit heeft onze pret niet mogen drukken. Wij hopen als organisatie dat alle inwoners het naar hun zin hebben gehad en iedereen inziet dat het erg gezellig kan zijn onder elkaar! Uiteraard gaan wij door met organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud in “de Stobbe” en proberen wij met man en macht hier weer extra leven in te blazen. Wij hopen met de feestweek dan ook dat jullie de gang naar “de Stobbe” weer kunnen vinden en dat wij weer kunnen bouwen met o.a. onze huiskamer aan mooie ontmoetingsplek voor jong & oud! Ben jij iemand die het leuk vind om iets te organiseren of wil jij vrijwilliger worden van “Emmererf”? Laat het ons weten (info@emmererf.nl)! Onze activiteiten kunt u vinden op deze website en die voor de jeugd volgt z.s.m. Op de “nieuws pagina” zullen wij geregeld berichtgevingen doen vanuit de activiteitencommissie en EOP. Alle foto’s over de feestweek zijn inmiddels te vinden op deze website. Graag willen wij alle vrijwilligers van Emmererf en het Artiestengala, sponsoren, Club van 100 en alle bezoekers bedanken voor het mede mogelijk maken van deze machtig mooie week! Enne…. wij hopen jullie snel te zien in “de Stobbe”! 

Wilt u vriend worden van onze buurtvereniging Emmererf? Dat kan heel eenvoudig door hier te klikken. De contributie is voor gezinnen € 15,- per jaar en voor alleenstaande € 10,- per jaar. 

 

Wij hebben aandacht gevraagd deze week voor Rinie van Wijk, een inwoner met MS. De crowdfunding actie om hem te laten behandelen in Mexico is nog niet behaald! Voor info en donatie klikt u hier.

Ook doen wij nog tot en met 26 september mee aan de Raboclubsupport. Stemt u op ons? Klik dan op onderstaande afbeelding.

Geef een reactie